18/07/2024

Bashkëpunimet mes artistëve shqiptarë në botën e muzikës nuk kanë të ndalur.

Kësaj radhe, bashkë janë bërë këngëtarja Shkurte Gashi dhe Bardhi për të një projekt muzikor.

Këtë e bëri të ditur këngëtari me anë të një njoftimi në Instagram, në të cilin ka shkruar “Një bakllavë për Bajram e keni nga unë dhe Shkurte Gashi”.