17/07/2024

Format trupore të vajzave komentohen pa pushim në rrjetet sociale, sidomos tek ndryshimet që ato pësojnë pas lindjes.

Të famshmet janë kryesisht “tabelë qitjeje” e një ndër to edhe Sara Hoxha.

Blogerja e njohur ka vendosur që këtyre komentuesve që i komentojnë gjoksin e saj t’u përgjigjet me lezet.

Një komentuesi që i tha “S’paske gjoks”, ajo iu përgjigj me një video ironike dhe funny njëkohësisht, në Tik Tok.

KLIKO VIDEON KËTU

“Ku qëndron problemi?”- ishte mesazhi që dha Sara, në emër të të gjitha gocave!