17/07/2024

Me rastin e krijimit të stilit, zgjedhja e ngjyrave është shumë e rëndësishme. Nëse i kombinoni në mënyrën e duhur, secili kombinim i modës do të duket jashtëzakonisht i shtrenjtë.

Ndonjëherë është vërtet e vështirë të gjenden nuanca komplementare, të cilat përshtaten bukur, prandaj kemi dëgjuar këshillat e ekspertëve të famshëm të modës.

Qe se çfarë thonë ata, cilat ngjyra përshtaten më së miri:

Ngjyrat rozë dhe e kuqja

Përfundimisht është zgjedhje e qëlluar për ato dama të cilat dëshirojnë të jenë mbresëlënëse.

E verdha e zjarrtë dhe e kaltra e çelët

Këto dy ngjyra japin përshtypjen e femrës së suksesshme dhe të fuqishme dhe janë zgjedhje e mirë për shumë raste.

E kuqja dhe krem

Nuk janë shumë të ekspozueshme, por me siguri do të japin përshtypje të femrës shumë të aftë e cila di mirë çfarë dëshiron dhe si ta realizojë dëshirën e saj.

Ngjyra bezhë dhe e bardha

Këto nuanca të buta duken tepër të mira kur kombinohen në një stil. Këtu fjalët nuk janë të nevojshme, shikoni fotografitë dhe binduni edhe vetë.