12/07/2024


Rezultatet befasuese: Ja kë votuan shqiptarët për të larguar sonte nga Big Brother.

Kiara, Efi, Bledi dhe Ronaldo janë në nominim ku njëri prej tyre do të lërë shtëpinë sonte.

Xing al publikoi një sondazh ku njerëzit patën mundësinë të votonit për banorin që dëshironi të largohet dhe votat më të shumta kanë qenë për Kiarën.

Kiara ka marrë 42% të votave, pas saj vjen Bledi me 38%, Ronaldo me 17% dhe Efi me 3%.