Mëngjesin e sotëm teksa qëndronin në oborr, Luizi dhe Jori kanë diskutuar se cilët mund të jenë katër banorët finalistë.

Sipas Jorit, katër finalistët mund të jenë, Luizi, Efi, Kristi dhe Dea.
E pyetur nga Luizi se kush nga ata do të ishte fitues, ajo u shpreh se për të mund të jetë ai.

E ndërsa shtoi se në vend të dytë mendon se do jetë Dea Mishel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *