Këtë javë në Big Brother VIP Albania ka pasur përplasje të mëdha ndërmjet banorëve të këtij formati.

Teksa janë diskutuar disa nga këto debate, në këtë mes ka ndërhyrë edhe opinionistja Zhaklin Lekatari.

Mes shumë gjërave, Zhaklin ka debatuar me Luizin e po ashtu edhe me prezantuesen.

“Big Brother është lojë nervash. Sado thoni është lojë, ato janë ngjyrat e karakterit tuaj. Dea është e fortë dhe e ëmbël, ju të tjerët i keni kaluar limitet, ajo jo. Je i qëndrueshëm në paqëndrueshmërinë tënde. Të kam mbrojtur kur burri yt të ka dhunuar. Deri në vdekje qofshi bashkë. Respekti është gjëja më e rëndësishme në një marrëdhënie”, u shpreh opinionistja.
“Nuk më ka dhunuar Zhak”, tha nga ana tjetër Tito.“Më këtë qe the, bravo të qoftë”, reagoi mes tjerash Luizi.

Për shumë prej gjërave që ka shprehur Zhaklin në spektaklin e natës së sotme (e shtunë) kanë qenë si presion te konkurrentët brenda. /Telegrafi/
https://www.youtube.com/watch?v=VIVKwV8zHEU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *