Gerti lë përfundimisht shtëpinë e Big Brother Vip.

Me shumicë votash nga publiku, Gerti la shtëpinë e Big Brother.

Duke hequr dorë përfundimisht nga çmimi i madh.

Ai ishte në televotim me Lorencin, Qetsorin, Efin dhe Kiarën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *