Pas shumë debatesh të ashpra Efi dhe Kiara u pajtuan.

Si duket ato kanë vendosur që çdo keqkuptim apo problem jashtë shtëpisë, ta lënë anash.

Vajzat u panë të përqafuara me njëra-tjetrën, mandje dëgjohet të thonë “E falur je”.

Kujtojmë që, në debatin e tyre i përfshirë ishte edhe Luizi, i cila tha se ndihet konfuz për Efin.

Shkak për debatin e tyre, u bë një video e Efit, e cila komentonte një debat mes Luizit dhe Kiarës, e për të cilin fajtor e kishte bërë Kiarën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *