17/07/2024

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se sot kanë realizuar bastisje në Veles, ku u arrestua një person.

“Sot (05.04.2023) zyrtarë policorë nga Departamenti i Policisë Kriminale-Sektori për Tregti të Paligjshme me Drogë, Armë dhe Materiale të Rrezikshme dhe SVR Veles- Departamenti për Trafik të Palifikuar të Narkotikëve dhe Armëve, pasi më parë kishin marrë njohuritë dhe urdhrin e gjykatës, kontrolluan shtëpinë e M. P. (27) nga Velesi. Kërkimi gjeti kërpudha halucinogjene, paketa marijuane dhe një shiringë rrëshirë hashashi. Përveç kësaj, një kërkim u krye në një shtëpi ku M.P (27) ka banuar, ku u gjetën karta bankare, dokumente shitje droge, kompjutera laptop…”, thonë nga MPB.

Pas dokumentimit të rastit, ndaj personit te ndaluar do parashtrohet kallëzim penal nga Prokuroria Publike në Veles.