Për kë e ka? Efi: Janë disa njerëz që për famë harrojnë miqësinë

Miqësia që Efi Dhedhes dhe Kiara Tito krijuan brenda në shtëpinë e “Big Brother VIP2”, ndryshoi totalisht kur moderatorja doli jashtë shtëpisë.

Bisedat e lëna pezull jashtë, kanë qenë pikë diskutimi gjatë ditëve të fundit në shtëpi, mes Kiarës dhe Efit.

Share post: