Pas moshës 30 vjeçare trupi i njeriut fillon të jetë më i lodhur.

Sipas Bright Side ushtrimet janë ato që ngadalësojnë plakjen e turpit të njeriut.

Kështu njëra nga ushtrimet e cila iu bënë të ndjeheni më të ri janë ato të barkut, ju duhet të merrni këmbët e juaja dhe duhet t’i bashkoni me duar.

Në këtë pozitë duhet të qëndroni 10 sekonda, këtë duhet ta përsëritni 10 herë.

Kjo pozitë ndihmon në qarkullimin e gjakut dhe oksigjenimin e trupit tuaj, duke zvogëluar dhimbjen e muskujve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *