Nga MPB njoftojnë se gjatë ditës së djeshme është raportuar grabitje e një pompe të benzinës në Shkup.

Nga MPB shtojnë gjatë grabitjes është lënduar një punonjës në pikën e karburantit.

“Më datë 04.03.2023 në ora 08:18 në Stacionin e Policisë në Gazi Babë është raportuar se dy persona kanë marrë para dhe sende të tjera duke kërcënuar punonjësit në një pompë benzine në rrugën “Metodia Andonov Çento”, pas çka njëri prej tyre ka sulmuar një punonjës”, thonë nga MPB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *