Sekretari shtetëror në ministrinë e Kulturës, Valmir Aziri pas vendosjes së gurrthemelit të Korridorit 8, ka theksuar se edhe një ëndërr e komandantit u realizua.

Aziri në postimin e tij ka lavdëruar zëvendës kryeministrin e parë Grubi dhe drejtorin e Rrugëve shtetërore Rustemi.

Trimin vrae, por hakun mos ja ha, ka shkruar mes tjerash Aziri.

Ja postimi i Azirit:

Edhe një ëndërr e komandantit u realizua!
Bravo për Artanin, Ejupin dhe të gjithë ata që kontribuan për këtë arritje madhore, sot ishte vetëm gurthemeli, andaj do të duhet punë e vazhdueshme deri në realizimin final të këtij projekti jetik për ne!
Trimin vrae, por hakun mos ja ha!
https://www.facebook.com/photo/?fbid=10226206048394860&set=a.1227301599874

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *