“Dukesh keq”/Ronaldo këshillon Kiarën: Banorët duhet t’i respektosh siç i ke respektuar


“Dukesh keq”/Ronaldo këshillon Kiarën: Banorët duhet t’i respektosh siç i ke respektuar

Ronaldo ka folur privatisht me Kiarën për sjelljen e saj ndaj banorëve.

Pas debatit që kjo e fundit pati me Kristin, Ronaldo nisi ta këshilloj, duke i thënë se ajo duhet t’i respektojë banorët ashtu siç e ka bërë më parë.

Sipas tij ndryshimi radikal i sjelljes sw saj dhe mënyra si ajo po flet e bën të duket keq.

Share post: