Finalisti i “BBVK”, Artan Thaqi, rrëfeu shumë detaje në emisionin “Kendiv” rreth përvojës së tij, por edhe raporteve jashtë me disa nga ish-banorët.

Sipas tij, Stresi fitoi sepse e ka vlerësu masa, por në anën tjetër nuk mohoi se ka që i kanë thënë se çmimi është shitur në fillimi, por që nuk e beson këtë.

“Ishalla so kështu…”, u shpreh pos tjerash ai. Artani foli edhe për kontaktet me Vedatin e “Stupca”-ve dhe atë se pse ai nuk po pajtohet me humbjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *