Nga nesër teleferiku do të punojë një orë më shumë

Shkup, 31 mars- Nga nesër, e shtunë, teleferiku në Vodno do të punojë një orë më shumë.
pra nga ora 10 deri në orën 18.00.

Sipas vendimit për orarin e muajit prill, nga ora 17:00 deri në 17:30 është udhëtimi i fundit nga poshtë drejt majës, domethënë në orën 17.45 është udhëtimi i fundit nga lart poshtë.

Çdo e hënë dhe çdo e martë e fundit të muajit janë ditë jo pune për teleferikun.

Share post: