12/07/2024

Një 30 vjeçar ka rrëfyer problemet që ka gjatë kryerjes së marrëdhënieve seksuale.
Ai për psikologen e “The Sun” ka treguar se nuk po arrin ta kënaq seksualisht të dashurën e tij.

Për këtë ka filluar edhe të ketë ankth dhe të ndjehet si dështim, prandaj kërkoi këshilla nga ajo, përcjell “Bota sot”.
Nuk mund ta mbaj ereksionin për më shumë se disa minuta dhe po filloj të ndihem si një dështim.

Ka qenë një problem që kur jam bashkuar me të dashurën time tre muaj më parë.

Unë jam 30 dhe ajo është 24.

Që nga momenti kur u takuam, unë jam dashuruar me të. Ajo është me të vërtetë gruaja e ëndrrave të mia dhe ndonjëherë nuk mund ta ‘mbështjell kokën’ rreth faktit që ajo më zgjodhi mua.

Gjithçka ka qenë perfekte, por problemi është se unë po përpiqem ta kënaq atë në dhomën e gjumit.
Unë kurrë nuk kam pasur ndonjë problem më parë, por sa herë që bëjmë seks, jam i butë.

Ajo ka qenë shumë e kuptueshme, por nuk mund të mos e ndiej se po e zhgënjej. Unë jam i konsumuar nga ankthi.

Po nëse ajo vendos të më lërë?

Përgjigja e psikologes: Problemi juaj është psikologjik. Ankthi ndoshta po bllokon përgjigjet tuaja seksuale, kështu që hapi i parë është t’i ndani ato frikë me të dashurën tuaj.Duke folur për shqetësimet tuaja, niveli i besimit dhe ndjenja e lidhjes do të përmirësohet. Kjo duhet të lehtësojë presionin që ndjeni dhe të ndihmojë që përgjigjet tuaja të kthehen në normale.