Jeni të vetëdijshëm se pirja e duhanit është e dëmshme për ju dhe se është një zakon që duhet ta hiqni nga jeta juaj. Truku që ju sjellim ka ndihmuar shumë që të shpëtojnë nga duhani, nuk ju kushton asgjë edhe ta provoni.

Merrni një lugë gjelle sodë buke dhe hidheni në një gotë me ujë. Përziejini në mënyrë që soda e bukës të tretet plotësisht. Pini këtë koktej dy herë në ditë për javën e parë dhe nëse nuk e lini duhanin në javën e parë, pini këtë koktej një herë në ditë javën e ardhshme.

Ose thjesht mund ta shpëlani gojën me këtë sa herë që ndjeni dëshirën për të ndezur një cigare.

Ju mund ta mbani këtë tretësirë ​​me vete në një shishe dhe ta përdorni sa herë që ndjeni nevojën për të pirë duhan.

Një ilaç edhe më radikal është njomja e cigareve me këtë përbërës. Do ta humbisni dëshirën për të pirë duhan shumë shpejt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *