Këngëtarja shqiptare Enca Haxhia, edhe ditën e sotme është kujdesur që ta përvëloj rrjetin.

Në “Instastory” ka ndarë një fotografi përmes së cilës ka ekspozuar linjat trupore.

Si çdo herë edhe kësaj radhe duket me plotë stil si dhe në top formë.

Këngëtarja shqiptare Enca Haxhia, edhe ditën e sotme është kujdesur që ta përvëloj rrjetin.

Në “Instastory” ka ndarë një fotografi përmes së cilës ka ekspozuar linjat trupore.

Si çdo herë edhe kësaj radhe duket me plotë stil si dhe në top formë.
Kujtojmë që Enca është distancuar pak nga muzika, ku projekti i fundit që ka lansuar është para 9 muajve në bashkëpunim me Navid Zardi, të titulluar “Kalle”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *