17/07/2024

Komunikacioni po zhvillohet pa pengesa, nëpër rrugë të thata
Komunikacioni në rrugët e vendit por zhvillohet pa pengesa, nëpër rrugë kryesisht të thata. Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është i matur. Në vendkalimet kufitare nga ana e vendit tonë nuk ka pritej më të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

Nga Lidhja Auto Moto e Maqedonisë rekomandojnë vozitje të kujdesshme.