22/02/2024

Luiz Ejlli dhe Kiara Tito pas festës së organizuar në oborr janë shtrirë së bashku dhe kanë biseduar për periudhën jashtë shtëpisë së Big Brother.

Çifit, i cili u krijua brenda shtëpisë derisa po diskutonin për paketimin e rrobave folën edhe për nominimin e Kiarës.

Në bisedë e sipër, këngëtari i premtoi Kiarës që pas daljes së saj do të hakmerret tek banorë pasi e dërguan në nominim.

“Do revenge after this. Do t’i qes të gjithë jashtë”, u shpreh Ejlli.