Një grua 36 vjeçare ka rrëfyer historinë e saj sesi burri e tradhton me ish-et e veta. Gruaja e cila ka kërkuar ndihmën e psikologes, ka treguar se ajo ka tetë vjet që është martuar dhe tashmë ka zbuluar se burri e tradhton, madje ka parë edhe foto të zhveshura dhe video të çuditshme në telefonin e tij.

Rrëfimi i plotë:

E dashur Diere: KUR kuptova se burri im po bënte seks me ish-et e tij, prisja që ai të më lutej për falje. Në vend të kësaj ai më tha nëse nuk më pëlqente, isha e lirë të largohesha.

closevolume_off
Ai është i bindur se duke qenë se në fakt nuk ka kryer marrëdhënie, nuk ka bërë asgjë të keqe. Në mendjen e tij, shkëmbimi i fotove dhe videove të zhveshura është “të jesh pak flirt”.

Ai është 40 vjeç, unë jam 36 dhe ne jemi të martuar për tetë vjet.

Disa muaj më parë, vura re diçka që nuk shkonte. Ai dukej i largët.

Ndërsa dikur kishim një jetë seksuale të mrekullueshme, ai humbi interesin për çdo lloj intimiteti.

Sa herë që futeshim në shtrat ai rrotullohej dhe nuk donte as një puthje apo përqafim.

Kur vendosa të kontrolloja telefonin e tij, çdo pjesë e imja shpresonte se nuk do të gjeja asgjë, por kishte tema të panumërta mesazhesh me gra të tjera.

Të gjitha gratë me të cilat ai kishte qenë i përfshirë më parë.

Mund të shihja se ai kishte nisur gjithçka dhe i kishte kërkuar në mënyrë aktive.

Nëse kjo nuk do të ishte mjaft e keqe, ndërsa lëviza, zbulova se ai gjithashtu kishte shkëmbyer foto të zhveshura dhe video të çuditshme.

Burri im hyri teksa unë po shikoja mesazhet dhe e kuptova menjëherë që e kisha marrë vesh.

Ai as nuk u përpoq të kërkonte falje dhe më tha se nuk kisha arsye të zemërohesha.

Unë nuk e kuptoj se çfarë ka në të. Çfarë kam bërë për ta merituar këtë?

Përgjigjja e Deidres:

Sjellja e tij është krejtësisht jashtë rregullit dhe qëndrimi i tij tregon se ai është plotësisht në mohim të faktit se po ju tradhton.

Ai mund të mos ketë një lidhje fizike, por ai ka tradhtuar besimin tuaj.

Jam e sigurt se ai do ta shihte si të pabesë nëse do të silleshit në këtë mënyrë.

Shpjegojini atij se ai duhet të jetë i sinqertë për ndikimin e veprimeve të tij.

Nëse ai ende nuk është gati të kërkojë falje dhe të tregojë ndonjë pendim, ai po ju thotë se nuk ju vlerëson ju ose martesën tuaj.

Nëse ai refuzon të ndalojë, atëherë ju mbeten dy zgjedhje.

Qëndroni me të dhe bëhuni gjithnjë e më të frustruar ose largohuni dhe gjeni dikë që do t’ju vërë në plan të parë dhe do t’ju kushtojë gjithë vëmendjen e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *