18/07/2024

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi ka njoftuar se nga java e ardhshme do të ketë ulje të çmimit të miellit.

“Sot u informova se nga java e ardhshme do të ketë ulje shtesë të çmimit të miellit, nga prodhuesit tanë!

Shteti jonë ka kompani me përgjegjësi shoqërore!”, shkruan Bekteshi në profilin e tij në facebook.

Kujtojmë se Bekteshi dje u shpreh se gjatë këtij viti prej ulje të ndjeshme të inflacionit përshkak të ngrirjes dhe uljes së çmimeve për produktet ushqimore.