Të mërkurën rreth orës 16:25 në rrugën “Major Çede Filipovski” në Gostivar, punonjësit policorë, kanë arrestuar 52-vjeçari L.M. nga Gostivari, i cili ka qenë i raportuar nga ish-bashkëshortja dhe avokati i saj se ai është sjellë në mënyrë agresive dhe i ka kërcënuar. Po merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *