17/07/2024

Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) – Ali Ahmeti në tubimin “Bashkë për Europë” me qytetarë dhe strukturat partiake në Çair të Shkupit ka folur edhe për rëndësinë e Korridorit 8, si projekt kapital shtetëror dhe me ineteres mbarëkombëtar për shqiptarët.

“Korridori 8 nuk bëhët për BDI, as për ndonjë parti tjetër por për të gjith qytetarët, hekurudha poashtu, ndaj partitë politike duhet bashkuar dhe të mos frikësohen as nga ndryshimet kushtetuese. Ne nuk e harrojmë historinë, por në keq nuk mendojmë për bashkëqytetarët tanë, sepse ky shtet është i përbashkët, ndaj bashkë duhet ti çojmë proceset përpara”, tha Ahmeti mes tjerash Ahmeti në fjalën e tij. (Politiko.mk)