12/07/2024

Remzie Osmani është bërë gjyshe nga Gëzimja dhe Hami, me një djalë të quajtur Joni.

Remzija ka ndarë një fotografi nga takimi me nipin.

Ajo shkruan: “Që nga momenti i parë që të pashë rrëmbeve zemrën time! Mirë se erdhe në jetë Joni yne i bukur”
Gjyshe Remzia duket më e lumtur se kurrë, pranë bukuroshit të vogël, shkruan “Kosovarja”