Xhuli thotë se femra mund të flejë me mashkullin pa thënë se është në lidhje (VIDEO)

Xhuli dhe Alisa kanë diskutuar për lidhjet romantike.

Derisa Alisa thoshte se u paragjykua shpesh për shkak të bashkëjetesës me Urimin para fejesës, Xhuli tha se një femër mund të flejë me një mashkull në një shtrat, pa thënë se është në lidhje.

Ajo mori shkas njohjen e saj me Atdheun brenda shtëpisë, për të cilën banorët i kanë thënë se është marrëdhënie e krijuar.

Ndiqni diskutimin në videon më poshtë.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.watch (2)

Share post: