Një gjimnazist, maturant në gjimnazin “Georgi Dimitrov” të Shkupit ka ndërruar jetë pardje jozyrtarisht nga droga e futur në pije në një kafene.

Dje miqtë dhe të afërmit e tij e dërguan Jovanin në prehjen e përjetshme në varrezat e qytetit në “Butel”.

Lajmin për maturantin e ndjerë e ka bërë të ditur në rrjetet sociale profesoresha Violeta Açkovska.

Në një nga komentet, nëna e Jovanit ka folur dhe ka konfirmuar vdekjen e adoleshentit të ri.

Profesoresha Açkovska në njoftimin e saj thotë se ka disa vdekje të dyshimta të të rinjve, studentë, të cilët dyshohet se janë droguar në një kafene.

“A e di njeri që sot varroset një gjimnazist i helmuar nga droga e futur në pije në një kafene. A din dikush disa raste të tjera të ngjashme të fëmijëve, të cilët pas halucinacioneve hidhen nga kati i 5-të dhe vetëvrasje të ngjashme. Ndoshta dikush e di, por jo ky publiku, i cili vazhdon të “zihet” nga vdekja e Tamarës së vogël, u preftë mes engjëjve”, shkruan profesori në rrjetet sociale.

Susanata Trençevska, nëna e Jovanit, në njërin nga komentet e ka konfirmuar informacionin për vdekjen, pa detaje të tjera për shkakun.

“Fëmija është Gjoni, djali im, djali im engjëll që ishte një djalë i mrekullueshëm. Fatkeqësisht, si nënë, nuk arrita të jem pranë tij kur ai kishte më shumë nevojë për mua. Të jesh prind në këtë “vend” është shumë e vështirë pa mbështetjen e “institucioneve”. “Institucionet” me siguri do ta mbyllin rastin si vetëvrasje, sepse kjo është mënyra më e lehtë. Unë kam faj që e lejova dhe që qëndrova këtu për të rritur fëmijët. Për ku? Për Butelin”, shkruan në koment nëna e Jovanit.

Shkup Info ka kërkuar informacion nga MPB, nga ku priten më shumë detaje për rastin tragjik. Ata gjithashtu duhet të japin informacion nëse vdekja ka ndodhur si rezultat i konsumimit të drogës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *