Kiara ia thotë Luizit: Bashkë jemi deri në finale, po të shfrytëzoj për lojë!

Qëndrimi i Kiarës në “Big Brother Vip” është cilësuar nga shumë si “meritë” e Luizit dhe marrëdhënies që ata të dy kanë krijuar.

Shpesh çifti ka dëgjuar komentet të tilla si “Kiara e shfrytëzon Luizin për lojë” dhe në një bisedë të fundit kjo frazë është përdorur nga vetë Kiara.

Biseda:

Luizi: Deri kur jemi bashkë?

Kiara: Deri në finale.

Luizi: Po pastaj?

Kiara: Pastaj shohim.

Luizi: Për lojë po më shfytëzon?

Kiara: Po.

Moderatorja ka qeshur pasi e dha këtë përgjigje, si për të “sqaruar” që e tha me shaka, por Luizit nuk iu duk aspak për të qeshur.

Share post: