Aksion në disa objekte hotelierike në Shkup, janë kapur të mitur në kazino

Në mbrëmjen e kaluar në periudhën nga ora 22.00 deri në ora 05.00, zyrtarët policorë nga SPB Shkup, së bashku me Drejtorinë e të Ardhurave Publike, Inspektoratin e Punës dhe Inspektoratin Shtetëror të Tregut, kanë kryer kontrolle në objektet hotelierike në territorin e Shkupit.

Gjatë kontrollit janë gjetur në kazino dy të mitur. Gjithashtu janë konstatuar shkelje në lidhje me moslëshimin e faturave fiskale dhe shkelje të ligjit për duhan.

Share post: