Grubi: Triumfoi edhe një kauzë e drejtë e Republikës së Kosovës

Zëvendës kryetari i pqarë i Qeverisë, Artan Grubi ka reaguar pas lajmit se Këshilli i Europës, njëzëri morrën vendim “pro” liberalizimit të vizave për Republikën e Kosovës.

Grubi ka shkruar se me këtë vendim, edhe një kauzë tjetër e drejtë e Repbulikës së Kosovës ka triumfuar.

“Triumfoi edhe një kauzë e drejtë e Republikës së Kosovës, e prolonguar padrejtësisht një kohë të gjatë. Këshilli i Europës u deklarua njëzëri pro liberalizimit të vizave. Uroj që të rrumbullakësohet sa më shpejt ky proces edhe me aprovimin e Parlamentit Europian dhe qytetarët e Kosovës të gëzojnë të drejtën e lëvizjes së lirë në zonën Shengen”, ka shkruar Grubi.

Share post: