18/07/2024

Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi sonte në emisionin Analiza 24 në televizionin 24 ka folur fillimisht për miratimin e marrëveshjes për ndërtimin e Korridorit 8 dhe 10D.

Patëm sot një ditë të ngjeshur, me shumë përgjëgjësi. Takimi me Komitetin për Korridorin 8 dhe 10-D, pastaj seanca qeveritare, por jam i lumtur sepse është projekti më i rëndësishëm që nga shpallja e Maqedonisë së Veriut shtet të pavarur. U takova sot me ministrat e BDI-së, i prita në zyrën time dhe mund të thëm se ekipi ministror i BDI-së është një ekip i mrekullueshëm, të aftë për çdo ministri që udhëheqin, për çdo drejtori apo pozitë shtetërore. BDI krijoj kulturë të udhëheqësisë së suksesshmë tash e 20 vite, ka theksuar Grubi.

https://fb.watch/j7jYYz4UMx/