VIDEO / Për 11 minuta e 22 sekonda, realizon 3 gola në sfidën me 13-0!

Në futbolln holandez ndodhi një gjë e paparashikueshme dhe jashtëzakonshme përsa I përket një rezultati të një përballje të kategorisë së dytë në futboll. Befasia e javës ndodhi në përballjen në mes skuadrave të Zëole-s dhe Den Bosh-it, ku vendasit mposhtën kundërshtarët me një rezultat të frikshëm 13-0!

Një protagonist i madh i kësaj ndeshjeje të jashtëzakonshme ishte Apostolos Vellios, i cili realizoi hat-trik-un më të shpejtë në historinë e kategorisë së dytë të Holandës. Ai arriti që në fillim të një ndeshjes, brenda 11 minutave të parë, të shënojë tre gola.
https://twitter.com/ESPNnl?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1631736952536825856%7Ctwgr%5E2183e23a27afe4e846910a96ea191d5289cf9114%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Falsat.mk%2Fvideo-per-11-minuta-e-22-sekonda-realizon-3-gola-ne-sfiden-me-13-0%2F

Share post: