Bekteshi: E mundshme kthimi i tarifës së lirë ditore

Është gjithnjë e më e sigurt se nga vera e ardhshme do të rikthehet për familjet tarifa e lirë ditore. Rënia e çmimeve në bursat e energjisë elektrike, ulja e kërkesës, por edhe rritja e prodhimit të energjisë nga objektet vendase janë arsye të mjaftueshme që qytetarët të kenë edhe një herë mundësinë për të shfrytëzuar energjinë e lirë nga ora 2 deri në 4 pasdite.

“Aktualisht ka hapësirë, por duke marrë parasysh zhvillimet në sektorin e energjisë, duhet të presim deri në fund të majit për të pasur të dhënat për pesë muajt e parë dhe pas muajit të gjashtë të bëjmë një llogaritjet. Duam t’u japim hapësirë ​​qytetarëve dhe sidomos pensionistëve që janë në shtëpi në atë kohë apo të papunëve që të përdorin rrymën e lirë”, tha Kreshnik Bekteshi, ministër i iEkonomisë.

Share post: