Grubi: Çairi është me Ali Ahmetin dhe BDI-në!

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi, i shoqëruar nga Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani dhe funskionarët tjerë të BDI-së kanë takuar banorët e Këshillit Vendorë Fushë Topanë.

Pas takimit me banorët, Grubi ka thënë se Çairi është me Ali Ahmetin dhe BDI-në.

Grubi thotë se këtë e ka konfirmuar takimi i sontëm me banorët e Fushë Topanës.

Postimi i plotë:

Këtë e konfirmoi edhe këshilli vendor i Fushë Topanës sonte me prezencë dhe me përkrahje për politikat unifikuese të Kryetarit Ahmeti në rrugëtimin reformues dhe europian.

Falënderoj të githë aktivistët e këshillit vendor, të cilët u zotuan për besnikëri ndaj Ali Ahmetit dhe BDI-së si më meritorët për çdo ndryshim progresiv në Çair dhe në Shkup.

Share post: