Piktori Nevzat Kica zgjedh një mënyrë unike të solidarizimit me popullin turk dhe sirian pas fatkeqësisë me tërmetin

Piktori tetovar Nevzat Kica ka vendosur të solidarizohet në një mënyrë unike me popullin turk dhe sirian, pas tërmetit shkatërrues që goditi këto vende.

Duke nxjerrë në shitje një nga veprat e tij të titulluar “Dy portete Otomane”, piktori Kica do të kontribuoj në kauzën e mbledhjes së ndihmave për banorët nga zonat e prekura.

Më tepër detaje lidhur me aktivitetin, ka dhënë vetë piktori në llogarinë e tij në Facebook.
https://www.facebook.com/nevzatkica/posts/5684641991644229

Share post: