Seancë e Komisionit për Çështje Evropiane

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do të mbajë seancë Komisioni për çështje evropiane.
Pika e vetme në rendin e ditës në seancë është Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për shoqëritë financiare./MIA

Share post: