17/07/2024

Ministri i Arsimit dhe Shkencws, Jeton Shaqiri ka shprehur ngushëllime për tërmetin me qindra viktima në Turqi.

“Të shqetësuar sot për popullin turk, tërmeti i fuqishëm në shumë qytete të Turqisë mori jetë njerëzish. Urojmë që numri i viktimave dhe dëmeve të jetë sa më i vogël, ndërsa familjeve të cilët kanë humbur më të dashurit e tyre ju shprehim ngushëllimet tona të sinqerta! Lutjet tona janë me ta”, shkruan Shaqiri.