17/07/2024

Ata thjesht bëjnë më mirë në shoqërinë e meshkujve, kështu që u pëlqejnë miqësitë mashkull-femër
Dashi
Femrat nën këtë shenjë mund të bëjnë miq pothuajse me këdo, por më shpesh zgjedhin miqësi me burra. Ata janë në kërkim të dikujt që do t’i sfidojë dhe do t’i bëjë të bëjnë më të mirën dhe shpesh e gjejnë këtë tek një mik mashkull.
Luani
Femrat komunikojnë më lehtë me meshkujt. Mund të jenë edhe me shoqe femra, por miqësinë më të madhe e bëjnë me meshkuj

Akrepi
Ata zgjedhin miqtë meshkuj për dy arsye – nuk duan një marrëdhënie dramatike, por dikë me të cilin mund të kalojnë mirë. Një arsye tjetër është xhelozia e madhe, dhe ata konkurrojnë me gratë.