Amiti numëron të mirat që BDI-ja i solli Jegunovcit

Orhan Amiti anëtar dhe ish kandidat për kryetar komunës së Jegunovcit para banorëve të këtij vendbanimi ka numëruar projektet që janë bërë në këtë vendbanim dhe të mirat që i ka sjellë BDI-ja këtij vendi.

“Edhe pse në komunën e Jegunovcës jemi opozitë, ndër vite kemi realizuar projekte dhe kemi pasur bahskëpunim të ngushtë me ekzekutivi. Përfunduam rrugë, salla, trotuara, stadiumin. Në Orashë rregulluam shkollën dhe sallën sportive. Tani është koha ta sjellim europën mes nesh, ndaj na priftë e mbara dhe dalshim faqebardhë”, deklaroi Amiti.

Share post: