18/07/2024

Së fundmi banorët janë argëtuar duke luajtur “Lojën me shishe” e cila në rast se nuk pranon të përgjigjes do të marrësh një dënim.

Në këtë rast banorët kanë dhënë përshtypjet dhe komplimente për njëri-tjetrin në rast që nuk e bëjnë këtë janë ‘detyruar’ të zhveshin gjërat që kishin veshur.

Melisa ishte ndër banorët që në disa raste nuk ka pranuar të jap komplimente dhe ka pranuar dënimin që të zhvishet.

Banorja nga Shqipëria ka hequr bluzën duke qëndruar vetëm në sytjena dhe ka vazhduar lojën pa hezituar.2