14/07/2024

Së fundmi, kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti i ka dhënë një një porosi shumë të rëndësishme zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi të heshtë, veprojë e punojë, sepse pavarësisht faktit se qent lehin, sipas Ahmetit, karavani po ecën.

E I menjëhershëm ka qenë reagimi i Zëvendëskryeminitrit të parë, Grubi.

Nëpërmes një postimi në rrjetet sociale, Grubi ka thënë se ai po vepron, heshtë dhe duron njejtë sic edhe e ka mësuar misionari, Ali Ahmeti.
https://www.facebook.com/ArtanGrubi/posts/733038298185691