Nuk vonon shumë, Vedati në rolin e Gixhës – banorët tjerë shkrihen së qeshuri

Banori më i ri i ‘reality show’ Big Brother VIP Kosova, humoristi Vedat Bajrami, ka sjellë në shtëpinë e “Vëllait të Madh” goxha atmosferë pozitive.

Batutave dhe mënyrës së tij unike të të treguarit histori të ndryshme, vështirë se po iu përmbahen banorët e tjerë të shtëpisë.Kësisoj, Vedati gjatë ditës së sotme ka hyrë pak në rolin e tij ikonik, të njohur si Gixha, teksa djemtë që ishin në oborr me të shpërthyen në të qeshura, posaçërisht Andi.

Për më shumë detaje, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *