22/02/2024

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit janë regjistruar 100 shkelje të rregullave të trafikut. Sipas njoftimit të MPB-së bëhet fjalë për 7 gjoba për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 9 për kalim në të kuqe në semaforë, 3 për makina të paregjistruar.

Nga Ministria e Brendshme njoftojnë gjithashtu se kontrollet në trafik do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim, andaj apelojnë për kujdes dhe respektim të rregullave të trafikut.