17/07/2024

Bashkimi Demokratik për Integrim ka përmbyllur takimet e saj informative nën moton “Bashkë për në Europë” në Gostivar me takimin që realizoi me Forumin Rinor të Bashkimit Demokratik për Integrim në Gostivar.

Të rinjve të pranishëm iu drejtua Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti, Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi, Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi, Sekretari i përgjithshëm i BDI-së, Faton Ahmeti, Kryetari i Forumit Rinor të BDI-së Avni Rustemi dhe Kryetari i Degës së BDI-së në Gostivar, Valdet Xhaferi.

Ne si asnjëherë më parë, falë vendosshmërisë së palëkundur të liderit kemi pasur përfaqësues të gjeneratave të reja në të gjitha nivelet. Kështu do të vazhdojmë bashkërisht edhe në të ardhmen. Tani kur po flas nuk po e ndjejë veten si kryetar i degës së BDI-së në Gostivar, por si aktivistë i Forumit Rinor. Dyert e BDI-së janë të hapur, duhet të krijojmë politika, të marrim përgjegjësi mbi supe se kjo na është mundësuar nga lideri Ali Ahmeti. Të marrim mësim nga lideri ynë se si bëhet politika, nga lideri ynë, nga njeriu i cili nuk ka humbur asnjë cikël zgjedhor, me shumë guxim me shumë maturi ka ditur ta bëjë BDI-në fituese.