MAQEDONI

Mickovski selam Ali Ahmetit me kallash (FOTO /VIDEO)

Kryetari i VMRO-së, Hristijan Mickovski i është përgjigjur lideri të BID-së në lidhje me pjesëmarrjen e tij në luftë në vitin 2001. “Aliu mund t’i...

Ahmeti: Mickoski luftën e ka parë në televizor

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka realizuar sonte takimin përmbyllës me qytetarët e Tetovës. Ndër të tjera, Ahmeti ka folur edhe...

Ali Ahmeti nga Tetova: Të bëhemi bashkë të gjithë që jemi për integrim europian

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Ali Ahmeti i shoqëruar nga bashkëpunëtorë sonte në prani të një numri të madh të qytetarëve ka...

Grubi: Shumë punë të mira për shqiptarët kanë nisur nga Tetova, gjuha, flamuri, universitetet

Zëvendëskryeministri i parë i Qeverisë Artan Grubi në suaza të takimeve “Bashkë për Europë” të liderit të Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) – Ali...

Grubi: S’ka bereqet një gjë që s’ka nisur nga Tetova

Zëvendëskryeministri i parë i Qeverisë Artan Grubi në suaza të takimeve “Bashkë për Europë” të liderit të Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) – Ali...

Grubi: Sistemuam administratorët, bëmë regjistrimin dhe shumëçka tjetër, mendojmë edhe për gjeneratat e ardhshme

Zëvendëskryeministri i parë i Qeverisë Artan Grubi në suaza të takimeve “Bashkë për Europë” të liderit të Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) – Ali...