Faktorët e rënies së flokëve

Rënia e flokëve mund edhe të trashëgohet, në rast...

Si kanë humbur peshë njerëzit gjatë karantinës

Ka dy lloje njerëzish në botë. Ata që karantinën...

Rregulli i 10 sekondave për ngritjen nga shtrati

Ngritja nga shtrati në ditët e ftohta të dimrit...

Efektet negative të mosndërrimit të rregullt të mbulesave dhe çarçafëve të shtratit

Të gjithëve u pëlqen të struken në shtrat të...

Mungesa adekuate e gjumit sjell e rritë rrezikun e sëmundjeve të zemrës dhe diabetit

Udhëzimet shëndetësore thonë se njerëzve u duhen shtatë deri...

Dita Botërore kundër HIV/SIDA, në Maqedoni nga kjo sëmundje kanë vdekur 123 persona

Sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH), HIV edhe më...

Si ta mbani gripin larg vetes, tani që është mjaft i pranishëm

Jemi zyrtarisht në sezon virusesh prandaj me cilindo takoheni...

Përse duhet të përdorni çajin e ngrohtë të rigonit për tretjen

Kërkesat për eksport janë në rritje dhe fermerët nga...

Mungesa adekuate e gjumit sjell e rritë rrezikun e sëmundjeve të zemrës dhe diabetit

Udhëzimet shëndetësore thonë se njerëzve u duhen shtatë deri në...

Dita Botërore kundër HIV/SIDA, në Maqedoni nga kjo sëmundje kanë vdekur 123 persona

Sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH), HIV edhe më tej...

Si ta mbani gripin larg vetes, tani që është mjaft i pranishëm

Jemi zyrtarisht në sezon virusesh prandaj me cilindo takoheni sigurohuni...

Përse duhet të përdorni çajin e ngrohtë të rigonit për tretjen

Kërkesat për eksport janë në rritje dhe fermerët nga Shqipëria...

Nuk mund ta imagjinoni se çfarë i sillni organizmit kur hani sardele të konservuara

Sardelet janë të mbushura me lëndë ushqyese të rëndësishme, gjë...

Arsyeja pse nuk rekomandohet më që të pini 2 litra ujë në ditë

Sipas një studimi të ri të botuar në revistën “Science”,...