Shon Kenny– kryetar i departamentit të infrastruktura Bechtel në fjalën e tij në ceremoninë e vendosjes së gurthemelit të Korridorit 8-të, e cilësojë këtë projekt si i një rëndësie të madhe për Ballkanin Perëndimor dhe vendet e rajonit.

“I lumtur që do të punojmë në një projekt që lidh rajonin, aq më tepër do të shënojmë edhe një projekt kualitativ në Ballkan, një projekt të rëndësishëm dhe me një rëndësi kaq të madhe lidhëse. Faleminderit qeverisë dhe partnerëve që besuan punën tonë”, tha Kenny.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *