Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI)- Ali Ahmeti në fjalën e tij në ceremoninë e vendosjes së gurthemelit të Korridorit 8-të tha se kjo është një mrekulli.

“Të bësh më të mirë jetën e njerëzve, lëvizjen e tyre, të përparosh dhe ndikosh drejpersedrejti në zhvillim e ekonomi e sidmos të lidhish më ura e brigje një Ballkan të tërë është punë e ndritshme që do të shërbej edhe më tepër në lidhje më të forta miqësore, ekonomike e zhvillimore. Kjo është mrekullia, ndaj uroj shëndet e suksese për kompaninë Bechtel Enka duke uruar punë të mbarë dhe sa më shpejt të finalizojmë këtë projekt”, theksoi Ahmeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *