“Një projekt i madh jo vetëm për Maqedoninë por edhe për SHBA-të”, tha Angela Aggeler – ambasadore e SHBA-ve në Shkup fjalën e saj në ceremoninë e vendosjes së gurthemelit të Korridorit 8-të.

“Një projekt zhvillimor, i një rëndësie të veçantë. Unë uroj shumë suksese për kompaninë Bechtel Enka e cila do të ndërtoj këtë projekt, po kontribuoni në jetë me të mirë për qytetarët si dhe ekonominë e vendit dhe rajonit. Ju faleminderit”, potencoi ambasadorja Aggeler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *